A mâncat 15 ani numai fast-food, iar acum e pe moarte

O adolescentă de 17 ani din Marea Britanie se află în pragul morții din cauza felului în care se alimentează. Medicii au aflat șocați că fata, Stacey Irvine, a mâncat de la vârsta de doi ani doar nuggets de pui, de la fast-food-uri.

Adolescenta a ajuns să fie dependentă de acest fel de mâncare. Ea a ajuns în stare de inconștiență la spital, incapabilă să respire singură. I s-a descoperit o anemie severă, care ar fi putut să o ucidă în câteva zile.

Când și-a revenit, Stacey le-a spus medicilor că nu s-a atins niciodată de legume sau fructe, în ultimii 15 ani de viața, scrie bzi.ro, citând dailymail.co.uk.

Tânăra a fost externată din spital ieri, iar acum se recuperează acasă, urmând un tratament cu vitamine, care a început în spital cu injecții.

Însă, în ciuda avertizărilor primite de la medici, Stacey nu și-a schimbat modul de alimentație și continuă să mănânce nuggets. “Incep sa realizez ca asta nu-mi face bine”, a spus ea.

“Doar nuggets pot să mănânc. Cele de la McDonald’s sunt preferatele mele, dar îmi plac ți cele de la KFC și din supermarket-uri”, a spus Stacey. Singura variație în dieta adolescentei este câte o porție de cartofi prăjiți din când în când.

Mama fetei este disperată și nu mai știe ce să facă să o convingă să urmeze sfaturile medicilor: “Știe că dacă va mânca așa în continuare, va muri. Ea spune ca nu poate să mănânce altceva”.

sursa:realitatea.net