Ahmadinejad promite să respingă eventualul atac Israelian.

Preşedintele Iranului Mahmoud Ahmadinejad a comentat ştirile despre un posibil atac militar al Israelului împotrva republicii sale islamice.
El declară că Occidentul, SUA şi Israelul sunt în căutare de aliaţi şi pregătesc declanşarea unei agresiuni împotriva Iranului deoarece sunt îngrijoraţi de creşterea influenţei Teheranului în regiune.
Ahmadinejad mai declară că nu se teme de eventualul atac:” Aceşti proşti ar trebui să înţeleagă că Iranul nu le va permite să întreprindă nimic împotriva sa”
Preşedintele iranian de asemenea a mai afirmat: „Campania împotriva Iranului a fost declanşata de către Occident pentru a salva formaţiunea sionista – Israel”. După părerea sa aceste acţiuni nu vor salva Israelul „ Această formaţiune poate fi comparată cu un organ străn transplantat îtrun organism care î respinge. Această ormaţne oricum va pieri ş îcă farte curând”.
Declaraţiile lui Mahmoud Ahmadinejad au urmat îndată după ce preşedintele Israelului a declarat că în problema iraniana ramâine tot mai puţin loc pentru manevre diplomatice deacea o intervenţie militară este tot mai posibilă.
Aceste declaraţii au loc pe fondalul diferitor aplicaţii militare şi testări ale noilor rachete balistice efectuate de către Israel.