Criza europeană

anti ue

După primul război mondial Europa definitv şi-a pierdut dominaţia globală. După două războaie mondiale, a devenit dependentă de o mare putere – SUA. Europa e în declin social. economic şi cultural. Europa nu mai este centrul lumii, nu mai este scena în care se decide destinul politic. Şi nici UE nu a fost salvarea din prăpastia în care se află Europa.

În secolul XXI, Europa e un ansamblul de state în care predomină multiculturalismul. Europa se confruntă cu o scădere a natalității, căci nu este promovată familia tradițională în care se nasc copii, ci homosexualitatea.

O altă problemă o reprezintă musulmanii şi africanii, care sunt în număr foarte mare, există pericolul ca în curând să fie mai mulți decât europenii. Şi atunci Europa naţiunilor, Europa ştiinţelor şi a artei, va fi o Europă a musulmanilor, va fi a duşmanilor strămoşilor care şi-au apărat continentul de păgâni.

Multiculturalismul a distrus tot ce era original şi frumos în Europa. Europa a fost un centru cultural, fiecare naţiune îşi avea cultura sa, aducând elemente noi în cultura universală. Multiculturalismul nu a făcut decât să şteargă originalitatea pe care Europa o avea cândva, nu face decât să promoveze lucrurile incompatibile cu adevăratele valori europene (valori ce putem să le găsim doar în istorie). Multiculturalismul va distruge Europa definitiv. Normele absurde ale UE, dictatura minorităţilor, nu va duce decât la agravarea crizei în care Europa se află.

Se doreşte impunerea unei cetăţenii unice, cea europeană, ştergând mii de ani de istorie.

O soluţie pentru ieşirea din criza este naţionalismul. Deoarece UE a demonstrat că este incapabilă de a rezolvă crizele cu care se confruntă Europa, dar şi în afara ei. Revenirea la valorile tradiţionale, la dragostea de neam, la cultura naţională vor reînvia Europa. Europa gloriei, Europa naţiunilor – e soluţia pentru ieşire din criză!

Noi cei tineri trebuie să ne întoarcem la tradiţii, la valorile naţionale pentru a fi mai puternici. Trebuie să excludem multiculturalismul ce dăuneaza dezvoltării noastre, ce ne impune un mod de gândire străin. Vom readuce dominaţia Europei doar revenind la naţionalism şi la state-naţionale puternice, capabile să se apere, capabile să colaboreze între ele.

Europeni, dacă vreţi să mai existați – faceți copii. Dacă vreţi cultura voastră – reveniți la tradiții, dar nu plagiați americanii. Readuceți anii de glorie şi prosperitate, distrugând multiculturalismul.

Autor: Cătălina Cornea