Femeile europene se unesc împotriva islamului

În cadrul campaniei lansată de partidul naționalist “Interesul Flamand”, condus de Filip Dewinter, în Belgia a fost lansat un site care militează împotriva islamizării femeii europene. Noua resursă are șase versiuni lingvistice: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă și olandeză.

În manifestul publicat pe site, se spune că legea islamică este dominată de percepte barbare, care contravin unor principii fundamentale ale civilizației europene, precum apărarea libertății persoanei, egalitate genurilor și interzicerea oricărei violențe fizice.

Peste 50 de state islamice au semnat “Declarația de la Cairo pentru Drepturile Omului în Islam”. În articolul 24 al acestei versiuni ai Declarații Drepturilor Omului se spune: “Toate drepturile și libertățile, amintite în această declarație, se supun legilor shariat”. În articolul 25 se spune că “Legea islamică este unica sursă pentru interpretarea oricărui articol al acestei declarații”.

În secțiunea manifestului, dedicată “ocupației islamice a Europei”, se amintește că shariat-ul este izvorul de drept în peste 50 de state islamice, și nu doar în acestea. În prezent, și musulmanii din Europa tind să se supună directivelor shariat-ului. Iată de ce majoritatea musulmanilor, care se stabilesc pe continental european, refuză să se integreze în societate, încercând să impună societății valorile și interdicțiile islamice.

Astăzi noi vedem că islam tinde spre dominare și cucerire. În condițiile crizei demografice, în viitor islamul va predomina în societățile europene, iar în unele zone acest lucru deja s-a întâmplat. În cazul în care nu se va reacționa în nici un fel la această colonizare, procesul nu va mai putea fi oprit.

În continuare, în manifest se spune că femeia este principala victimă a islamului. În acest sens, islamul devine un sinonim al înjosirii și discriminării. Bărbații au dreptul de adoptare a majorității deciziilor, femeile fiind supuse unor umili și violențe.

Punctele fundamentale ale campaniei “Femeile împotriva islamizării”:

„Femeile împotriva islamizării” luptă pentru apărarea libertății și demnității femeii. Răspândirea islamului în societățile occidentale pune în pericol aceste valori.

– „Femeile împotriva islamizării”condamnă instituționalizarea islamului și subsidierea asociațiilor islamice, moscheilor și școlilor islamice. Instituționalizarea islamului contribuie la dezvoltarea așa-numitor societăți paralele musulmane, care propagă discriminarea femeii.

„Femeile împotriva islamizării” se pronunță împotriva cedărilor din partea politicienilor europeni în fața de islamul, fapt care contribuie la înrădăcinarea legilor și tradițiilor islamice.

– „Femeile împotriva islamizării” susțin dreptul la libertatea conștiinței, în același timp, religia nu trebuie să constituie un motiv pentru discriminarea și violența în adresa femeii.