Guvernul Germaniei a legalizat pedofilia

Bucletele ministerului german pentru problemele familiei îndeamnă părinţii să facă „masaj sexual” copiilor în vârstă de 1-3 ani. Este vorba de două buclete de 40 de pagini, aprobate de Centrul pentru Educaţie Sanitară (Bundeszentrale fur gesundheitliche Aufklarung – BZgA), care se orientează către părinţii tineri şi copiii între 1 și 3 ani cât şi cei între 4 și 6 ani.

“Taţii nu acordă destulă atenţie clitorului şi vaginului fiicelor sale. Mângâind fiicele sale, taţii nu acordă atenţie acestei zone, în timp ce aceasta este unica metodă de a dezvolta mândria fetelor pentru faptul că sunt fete”, se spune în bucletul dedicat educaţiei copiilor în vârstă de 1-3 ani. Autorii aduc argumente în plus: “când copilul îşi cheamă părinţii, el îşi atinge toate părţile corpului, părinţii trebuie să facă la fel”. Aceeaşi broşură sfătuieşte părinţii să permită şi să îndemne copiii la masturbare, în afară de cazurile când astea ar putea provoca daune fizice. Copiii trebuie să ştie că nu există părţi ruşinoase ale corpului. Corpul este casa de care trebuie să te mândreşti. Copiilor în vârsta de 4-6 ani li se recomandă predarea kamasutrei.

Un alt produs al acestui centru federal este cărticica cu cântecele pentru copii în vârstă de 4 ani, în care picii sunt îndemnaţi să se marturbeze. Iată ce spun versurile unui cântecel inclus în această culegere, care are denumirea de “Nasul, burta şi funduleţul”: “Când îmi ating corpul, înțeleg cum este. Am vagin, pentru că ştiu că sunt fetiţă. Vaginul nu e doar pentru a face pipi. Când îl ating, simt plăcere”.

„Majoritatea ţărilor recunosc că la vârsta copilăriei, este nevoie de inocenţă”, comentează decizia guvernului german publicistul canadian Michael O’Brien. „Dar ce vedem acum? Statul german lipseşte copiii de această perioadă”, adaugă el. „Aceasta este filosofia materialismului, care vede toate normele morale şi toate adevărurile legate de natura umană ca ceva represiv. Plăcerile şi înţelegerea eronată a libertăţii – iată care sunt principiile de care se conduce statul”.

În prezent, această broşură este obligatorie în 9 landuri germane, în grădiniţe şi şcoli primare. Oricât ar parea de paradoxal, aceste broşuri au fost recomandate şi organizaţiilor care luptă împotriva pedofiliei. Tirajul broşurilor se ridică la milioane de exemplare în întreaga ţară.
Guvernul afirmă că în urma unui sondaj, 93 la sută din părinţi, pedagogi şi psihologi au acceptat aceste instrucţiuni.

Este foarte probabil ca în curând acest model de educaţie a copiilor sa fie impus şi altor state din Europa.

2 comentarii la „Guvernul Germaniei a legalizat pedofilia

  • 5 noiembrie 2010 la 10:54
    Legătură permanentă

    V-ati dus dracului cu tot cu suflet, cu tot cu trup. Partea cu dracii veti avea si in lumea vesniciei.

  • 10 decembrie 2010 la 14:22
    Legătură permanentă

    Doamne fereste!!! Sunt atitea cazuri cind copii mici sunt abuzati sexual de parinti, iar aici… poftim… inca si legalizeaza treaba asta. Sunt socata, ramasa fara cuvinte, acum la ce sa ne mai afteptam in viitor.. ca tatii sa le initeze sexual pe fiici?

Comentariile sunt închise.