Mitul evoluției: Fosila care a reînviat după 70 miloane de ani

sursa: destăinuit
coelacanth

Mult timp s-a vorbit că peștele Coelcanth este o specie care a dispărut 70-75 milioane de ani în urmă(adică în același timp cu dinozaurii). Aceasta din cauza că în straturile care chipurile au asemenea vârstă, acești pești nu mai puteau fi găsiți, ci erau găsiți în straturi care chipurile(conform teoriei staturilor multimilionare) aveau 380-400 milioane de ani.

Mai mult: s-a vorbit și s-a argumantat că această fosilă ar fi fiind strâs înrudită cu strămoșii direcți ai amfibienilor, oamenii de știință spunând că scheletul acestei fosile prezintă semne de adaptare la mediul uscat. Toată pălăvrăgeala pe marginea acestui pește care era catalogat drept dovadă incontestabilă a teoriei evoluționiste s-a terminat când în 1938 în largul coastelor Madagascarului a fost prins un Coelcanth viu!

La disecția lui s-a descoperit că organele acestui pește nu arată nici un semn că ar fi fost cumva adaptate pentru uscat și nici că ar avea ceva în comun cu amfibienii. De asemenea s-a văzut că acest pește nu rezistă mai mult de câteva ore la apele de suprafață, el locuind la adâncimea de 100 metri.

Acest pește, este unul din multele specii care au dat peste cap teoria evoluționistă și vârsta staturilor geologice.

P.S. Dacă admitem că teoria evoluționistă și a milioanelor de ani este adevărată, ne întrebăm cum a fost posibil ca acest pește nu a prezentat vreun semn de evoluție pe parcursul a  400 milioane ani?