Ni se pregătește o nouă gripă??

medicamente

După ce zilele trecute scriam despre Gripa porcină – pandemia minciunii, apar dovezi clare că ni se pregătește un nou atac…

Pe 28 octombrie, executivul a dispus excluderea din lista mărfurilor social-importante a citricelor și a medicamentelor, ceea ce înseamnă că asupra acestor produse nu se va mai aplica limita de 20% adaos comercial, ci se va lăsa la „decizia pieței”.

În cazul unui eventual atac informațional, un „pericol” al unei noi gripe fabricate prin laboratoarele OMS va aduce explozia prețurilor la medicamente.

În cadrul Ședinței Guvernului Republicii Moldova, din 28 octombrie 2010, prim-ministrul atrage atenția ministrului ocrotirii sănătății că: „Cel mai des în teritorii acele norme care trebuie să fie respectate nu sînt respectate și foarte des sînt majorări de preţuri nejustificate. Și mai cu seamă la preparatele care sînt solicitate. Și aici chiar este necesară o intervenţie, pentru că e clar că nu este respectată legea, clar că este vorba de speculaţie. Și să aveţi în vedere să nu fie și sabotaj, chiar dacă nu place cuiva această noţiune.”

Este important de remarcat că o face guvernul, a cărui prim-ministru și-a ales drept slogan electoral „Moldova fără sărăcie”… Cum se împacă, domnilor, acestea două? Creșterea prețurilor la medicamente anume că este o lovitură asupra celor bătrîni și bolnavi – cei mai sensibili în fața sărăciei.

Această acțiune demonstrează că sloganul electoral a PLDM, la fel ca și a tuturor celorlalte, este unul demagogic, l-am putea compara după prostie cu minciuna din 2001 a „comuniștilor”, despre salamul de 2 lei/kg. Încă mai demonstrează că veniturile companiilor farmaceutice sînt mai importante pentru acești „binevoitori” decît sănătatea moldovenilor – să fie și companiile farmaceutice în mîinile lor? Titlul de „unicul om care lucrează în țara aceasta” a trecut de la Oleg Voronin la Vlad Filat?

Autor: Oleg Burcă

3 comentarii la „Ni se pregătește o nouă gripă??

  • 10 noiembrie 2010 la 14:51
    Legătură permanentă

    In privinta atacurilor informationale pregatite in laboratoarele OMS , azi a fost trimisa o nota tuturor guvernelor in lume de la OMS precum ca a fost depistat un nou tip de gripa N3H2 daca nu ma insel este o combinatie dintre 3 virusi , in SUA se spune ca sunt bolnave deacu 2 persoane , asa ca pregatitiva iaras de sou :))

Comentariile sunt închise.