Revoltător! Senatul Italian pe cale de a legaliza pedofilia

Senatul Italian 1  a pus  în discuţie legalizarea pedofiliei şi doreşte introducerea pedepsei penale pentru „pedofobie” şi pentru discriminarea pedofililor – anunţă presa italiană în data de 24 ianuarie 2014.  Au apărut chiar unele titluri în care pedofilii mulţumesc cordial senatorilor pentru această iniţiativă.2 Închisoare riscă să facă nu doar „pedofobii” dar şi „homofobii”, transfobii şi alte 13 categorii de genderfobii.

Acum oricine va încerca să critice perversităţile sexuale în Italia riscă şi o amendă de pînă la 20 000 de euro. Astfel de prevederi au fost anterior aprobate de Camera deputatilor în data de 19 septembrie 2013 fără a fi supusă dezbaterilor publice. Părinţii cu viziuni tradiţionale deja au catalogat acest fapt drept un  prim act legislativ de instaurare a dictaturii gender în Italia.

Experţii menţionează că de fapt, modificările cu privire la politicile de gender propuse de Senatul italian îi declară practic pe toţi cei cu orientare tradiţională „bolnavi de fobii”, iar cei care anterior aveau unele din cele „13 tipuri de diagnoze”, acelaşi Senat îi trece în rîndul celor absolut sănătoşi din punct de vedere al orientării de gender.

Pe lîngă toate aceste modificări, senatorii au simplificat noţiunile de Soţ şi Soţie, înlocuind termenii din actele oficiale italiene cu o noţiune care ar împăca toate categoriile gender, cu termenul neutru – soţi. Părinţii cu vizuni tradiţionale apreciază ca un al doilea act de discriminare a persoanelor cu orientare tradiţională, după anularea de către Ministrului integrării al Italiei, Cecile Kyenge a cuvintelor „tată” şi „mamă” din actele oficiale începînd cu 4 septembrie 2013.

Pentru discriminarea unui pedofil (pedofobie) – pedeapsă cu 4 ani de închisoare:

Astăzi unii senatori supun unui pericol imens viaţa tuturor copiilor din Italia – consideră părinţii cu viziuni tradiţionaliste, care au descoperit cu stupoare că pe pagina oficială a Senatului Italiei faptul că „pedosexualismul” va fi o normă în Italia – o orientare sexuală normală. Mai mult ca atît, din momentul adoptării de către Senatul Italiei a modificărilor „modernizatoare” în legile italiene nr. 654 (din 13.10.1975) şi nr 122 (din 26.04.1993),  care includ aşanumitele „Regulamente în vederea contracarării diferitor forme de discriminare”, bărbaţii şi femeile cu viziuni tradiţionale care vor fi nemulţumiţi de asăltarea copiilor lor de către pedofili vor fi pedepsiţi cu închisoare pînă la 4 ani.

Astfel, dacă Senatul va adopta modificările respective, pedofilia nu va mai fi încriminată în Italia, iar pe de altă parte pedofilii vor fi consideraţi persoane cu orientare sexuală „normală”. Ba mai mult, ei devin o clasă privilegiată şi apărată de lege. Iar cei care vor manifesta opinii contrar prevederilor legale riscă pînă la 4 ani de închisoare şi amenzi de pînă la 20 000 de euro. Şi deoarece nu există nici o prevedere de compensare bănească pentru „pedofobie”, aşa cum există în cazurile de pedofilie, să ne aşteptăm oare ca închisorile italiene să se umple de pedofobi?

Notă: Pedofobie – implică o teamă obsesivă împotriva pedofililor.

Datele sunt confirmate de serviciul de presă al miscării internaţionale „Русские матери”

Larisa Sazanovici 3
+79197272188

Surse:

1.www.senato.it/japp/bgt/showdoc/frame.jsp?tipodoc=SommComm&leg=17&id=00734516&part=doc_dc-allegato_a-ddlbl_eaddl1052&parse=no

2. http://www.politicamentecorretto.com/index.php?news=63727

3. http://loralory.livejournal.com/20345.html#sdfootnote1anc