Revoluționar-conservatorii ruși și-au lansat Manifestul

La 18 februarie 2012, în incinta hotelului „Mitropol” din Moscova, a avut loc conferința de fondare a Alianței Conservatoare de Dreapta (ACD).

În comunicatul  lansat cu prilejul evenimentului se spune:

“Astăzi, societății i se impune o alternativă falsă: o revoluție liberală sau o stagnare coruptă? Suntem împotriva a tot felul de uniuni false a conservatorilor cu liberalii și stângiștii în numele unei “libertăți viitoare”. Dar pentru noi este inacceptabilă și tirania funcționarilor corupți, care lipsește națiunea rusă de viitor.

Liberalii ne-au furat numele, atribuindu-și în mod fals calitatea de “dreaptă”. A venit timpul să schimbăm numele. Ne adresăm valorilor conservatoare veșnice : Tradiția, Ordinea, Dreptatea –  în numele salvării națiunii de degradare și stagnare. Astăzi despre salvarea națiunii vorbesc și reprezentanții puterii. Articolul programatic al lui Rogozin – este un semn că autoritățile caută un punct de sprijin în ideologia conservatorismului de dreapta. Într-adevăr, pentru putere acesta reprezintă unica șansă de supraviețuire. Dar aceasta nu este singura șansă pentru țară în garantarea unei dezvoltări durabile, etapizate și independente.

Alianța Conservatoare de Dreapta se formează în calitate de centru de coordonare a acțiunilor tuturor pforțelor de dreapta, care nu sunt de acord cu calitatea de figuranți în spectacolele străine. În cadrul conferinței a fost propus un nou proiect politic, care în viitor va oferi răspuns la cele mai importante probleme ale zilelor noastre:

–  Ce înseamnă dictatura liberală și ce viitor va aduce ea țării?

– Câte partide de “hoți și escroci” avem în țară?

–  Va înghiți “revoluția de catifea” proprii săi fii?

–  Ce valoare au promisiunile electorale ale actualului prim-ministru?

De asemenea, oaspeții și participanții la ședință au primit o culegere de articole: Alianța Conservatoare de Dreapta – “Conservatorismul de Dreapta”, lansat cu ocazia conferinței ACD din 18 februarie 2012, unde au fost incluse articolele lui Gleb Borisov, Victor Militariov, Ilia Goreacev, Alexei Mihailov, Evghenii Valeaev, Roman Antonovski.

În baza acestor articole, a fost alcătuită o declarație care a fost semnată de participanții la conferință.

Înființarea noului proiect politic revoluționar-conservator a fost salutată oficial de așa organizații europene de dreapta ca: Democrații Suedezi (Suedia), Forza Nuova (Italia), Partidul Radical Sârb (Serbia), Blocul „Identitair” (Franța).

Manifestul conservatorilor ruși

Acum  întreaga  lume se află pe marginea prăpastiei. Stabilității i-a venit sfârșitul. Nu mai există nici un fel de garanții. Sistemul, creat de liberali, se ruinează. Cu toate astea, ei speră că, în cele din urmă, se vor salva și vor ieși câștigători.

Ei au construit labirintul în care nu există niciun rost, nici un sens, în afară de obținerea unui profit maxim. Ei speră că vor lăsa pe seama maselor dezorientate toate efectele negative ale Sisitemului. Iar în Rusia aceștia speră să utilizeze masele populare în propriile sale interese.

Sarcina lor constă în transformarea actualei puteri într-un țap ispășitor. Realizarea acestui lucru nu este complicată. Puterea a ajuns într-o punct mort și nici nu dorește să recunoască acest lucru. Iar principala sa greșeală a fost adoptarea modelului liberal absurd în economie și cultură. Această greșeală, care este mai gravă decât o crimă, este mai gravă decât orice falsificare a scrutin electoral.

Supraviețuirea puterii depinde de capacitatea acesteia de a se sprijini în valorile conservatoare, de capacitatea de a se debarasa de liberalism. În caz contrar, dacă “regimul” va continua direcția de cedare în fața taberei liberale, decesul său este inevitabil. Păstrarea status-quo-ului este imposibilă.

Combinarea artificială dintre ritorica conservatoare și politica liberală nu avantajează pe nimeni. Consensul corupților, în baza căruia se menține actuala putere, a început să dea breșe – iar elitele au început o luptă internă pe viață și pe moarte.

De partea cui suntem? Suntem de partea valorilor eterne ale libertății, ordinii și dreptății. Conservatorii sunt păstrători. Ce dorim să păstrăm noi într-o lume putreadă? Trebuie să garantăm supraviețuirea poporului nostru, să stopăm decesul, degenerarea și invazia străină. Dacă puterea, pomenindu-se la marginea prăpastiei, va accepta pozițiile noastre, vom fi cu ea. În caz contrar, ea vă cădea și vom fi de partea celor care sunt gata să lupte împotriva haosului și degradării.  În pofida tuturor lucrurilor, victoria noastră este inevitabilă – eternitatea este de partea conservatorilor!