Salvează o viață, Olguța are nevoie de ajutorul nostru!

Olguța (nume de botez, în documente – Gabriela Țurcanu) e un pui de om,  pe 10 iunie, ziua care împlinește abia trei luni, trebuie să fie operată, pentru că din naștere suferă de o malformație cardiacă.

Asemenea operații nu se fac în Moldova, urmează să fie făcută în Kiev, pentru care părinții au nevoie de 12 mii euro, bani pe care nu-i au. Dacă fetița nu va fi operată cît de curînd, viața ei devine incertă…

În urma campaniei de colectare a banilor s-au adunat abia peste 4000 euro, ceea ce cu greu depășește o treime din suma neceară.

Astăzi campania continuă!

Cum poți ajuta?

1. În centru, lîngă Catedrală, vor fi între 13:00 și 20:00 cîțiva tineri cu o cutie de donații, unde poți lăsa o sumă cît îți permite inima și buzunarul. Dacă vrei să donezi prin transfer bancar – aici vezi Conturile bancare pentru donații.

2. Contactează asociații de caritate, agenți economici și alte organizații – roagă-i să ne ajute financiar.

3. Implică-te în campania de colectare a banilor. Ia o cutie,  învelește-o în foi albe, fă-i o gaură în partea de sus și din față încleiază acest AFIȘ. Ia cu tine și documentele de confirmare (Raport ecocardiografic, Concluzie medicală, Confirmare de la Ministerul Sănătății, Conturi bancare pentru donații). Mai ia un prieten sau doi și mergeți în fața unui supermarket sau alt loc unde este multă lume. Banii care îi colectați îi transmiteți seara Nataliei, mătușa Olgăi – 068059984.

Viața Olgăi depinde de fiecare dintre noi!