Teo Cîrnaț: “Șeful homosexualilor decide cine poate și cine nu poate să adere la Coaliția Nediscriminare”

“Da. Organizația Gender Doc-M a primit bani pentru promovarea legii antidiscriminare. Personal m-am adresat din partea  Comitetului Helsinki la Coaliția Antidiscriminare cu scop de a promova această lege, iar directorul Gender Doc-M, Alexei Marcinschi mi-a spus că nu am fost acceptați de finanțatori ca să facem parte din această Coaliție. În această situație i-am spus: Dacă voi promovați legea anti-discriminare, de ce atunci discriminați persoanele, care doresc să facă parte din Coaliție? Ajung la concluzia că în Republica Moldova este forțată nota cu minoritățile sexuale. Personal am prospus ca să fie adoptată legea anti-discriminare fără de sintagma “orientare sexuală”. În Republica Moldova nu sunt homosexuali. Potrivit statisticii interne a organizației Gender Doc în Moldova sunt nu mai mult de 20-30 de homosexuali. Însă vor să ne demonstreze că în Republica Moldova sunt peste 90 de mii. Este o cifră exagerată. Prin aceasta ei vor să arate că această minoritate există și are nevoie de protecție”. Declarația a fost făcută de către Teodor Cîrnaț, președintele Comitetului Helsinki din Chișinău, ieri în cadrul emisiunii “Țara lui Dogaru” de la Publika TV.

Conclud cîteva lucruri din declarația lui T.Cîrnaț:

  1. Legea antidiscriminare nu este o necesitate, ci un mijloc de cîștig financiar pentru organizațiile ce fac parte din Coaliția Nediscriminare.
  2. Așa cum am afirmat în nenumărate rînduri, Coaliția Nediscriminare nu este altceva decît o umbrelă a organizației homosexualilor, în frunte cu Alexei Marcinschi, șeful persoanelor LGBT.
  3. La Coaliția Netidiscriminare pot adera doar organizații, care susțin includerea homosexualilor în legea antidiscriminare. E firesc pentru că șeful e așa.
  4. Homosexualii manipulează cu statistci false pentru a-și face interesele. În scurt timp voi expedia din partea Pro-Familia o scrisoare oficială către această organizație ca să ne prezinte argumentat statistica cu privire la numărul homosexualilor, ca să nu mai poată flutura cu cifre false la fiecare ieșire în public. sursa: Marian Vitalie