Ţiganii vs Naţionaliştii Români

Ştiu că acest articol nu va plăcea multora, dar nici mie nu-mi produce mare plăcere.

Ultimii douăzeci de ani suntem martori cum curentul naţionalist încearcă să ia avânt în sânul Neamului Românesc şi de douăzeci de ani este doar în chinurile naşterii. Mai mult decât atât, există toate şansele să se nască un făt mort.

Cei care se bat cu cărămida în piept până se învineţesc că sunt cei mai mari naţionalişti dau tonul luptei, au cercetat toţi duşmanii românilor şi au ajuns la concluzia că ţiganii şi ţiganizarea reprezintă „pericolul primordial care ameninţă” Neamul Românesc. Ce să mai zic, se simte şi chiar se vede că se cam întunecă societatea românească de la an la an.

Să încercăm totuşi să vedem lucrurile şi din alt unghi decât cel al “piepturilor vinete”.

Ţiganii – popor migrator, nu au ţara lor, sunt în căutarea locurilor unde trebuie să muncească cât mai puţin şi să trăiască cât mai bine, nu-şi ascund defectele şi nici nu se prefac cel mai harnic popor din Europa, nu le este ruşine de modul lor de viaţă parazitar. Se căsătoresc pe la 17-19 ani şi fac câte 5 copii sau mai mult, cu care umplu străzile româneşti şi în ultimul timp şi pe cele europene.

Acest lucru îi nelinişteşte atât pe românii cât şi pe europenii ce nutresc sentimente naţionaliste, este şi normal să îi deranjeze când văd că numărul lor este din ce în ce mai mic şi al ţiganilor din ce în ce mai mare.

Această nelinişte îi face pe naţionaliştii români să ia atitudine, să contrapună ceva expansiunii ţigăneşti.

Astfel a fost elaborat un fel de „comportament naţionalist românesc”, care să ducă la victoria asupra ţiganilor.

– Mai bine de 90% din tinerii români „naţionalişti” au dat cuvântul să nu se cunune, să nu se căsătorească şi să nu facă copii, trăind până la 40 ani în curvie, în semn de protest faţă de înmulţirea ţiganilor.

– Liderii organizaţiilor „naţionaliste” au hotărât că exemplul lor personal de trăire în păcat şi sterilitate îi poate influenţa cel mai tare pe ţigani să nu se mai înmulţească şi depun toata stăruinţa să nu cumva să facă familii şi copiii.

– În timp ce “mârşăvieniile” de ţigănci se cunună şi nasc copii pentru neamul lor, româncele naţionaliste în semn de protest, ca nişte fiinţe civilizate şi rafinate îşi umplu organismele cu otravă ca să le moară pruncii (ritualul se numeşte contracepţie).

– Nici nu poate o româncă naţionalistă să fie mamă şi mai ales să aibă mulţi copii, în acest caz ea ar semăna cu o ţigancă. Românca „naţionalistă” a ales să fie stearpă, vopsită ca un clovn, îmbrăcată în fustă scurtă sau pantaloni mulaţi şi în timp ce “spurcăciunile” de ţigănci îşi cresc ţigănaşii lor, românca naţionalistă are grijă să sărute sub coadă un câinişor de companie sau alt animăluţ domestic, căruia îi dăruieşte căldură maternă şi îl dezmiardă “puiul mamei”.

P.S. Naţionalismul românesc va învinge!!! Ţiganii vor dispărea!!!

Dacă eşti un adevărat român nu fă copiii, trăieşte în curvie şi ai grijă să-ţi fie concubina stearpă (protejată). Neamul românesc prin tine va trăi !!!

Şi nu uita să numeşti „cioroi” măcar o data în zi un ţigan, lucru foarte important în lupta naţionalistă!!!

3 comentarii la „Ţiganii vs Naţionaliştii Români

  • 22 februarie 2011 la 16:19
    Permalink

    eu cred ca mesajul a ajuns acolo unde trebuie,insa nu prrea cred sa fie vre-un efect.de fapt ce sa vorbim, tot nationalistii se mai lauda la care chinez mancarea e mai buna! si tot asa sustinand producatorul roman

  • 24 iulie 2011 la 16:56
    Permalink

    Make soap,NOT „puradei”!

Comentariile sunt închise.