Timoşenco: „Dacă nu voi deveni preşedinte, Ucraina va avea încă o revoluţie”

Candidatul la funcţia de preşedinte Iulia Timoşenco consideră că doar ea va fi în stare să realizeze reformele politice necesare.

Astfel de declaraţii ea a făcut marţi, în cadrul unei conferinţe de presă în oraşul Nicolaev, transmite agenţia NikVesti.
Liderul partidului „Batikovşina” („Patria”) a declarat că Ucraina are nevoie de schimbări radicale în relaţiile dintre lumea de afaceri şi puterea politică, precum şi de educarea a unei „noi generaţii”, care ar edifica „o ţară nouă”.

Timoşenco a povestit despre proiectele de lege, adoptarea cărora va ajuta la eradicarea corupţiei. De acest lucru nu sunt interesaţi reprezentanţii puterii oligarhice, inclusiv concurentul ei principal – Petr Poroşenco.

Mai mult decât atât, liderul „Batikovşina” este convinsă că în cazul victoriei oponentului ei, Ucraina va fi nevoită să treacă o nouă revoluţie:

„Nu vreau să mai răspund pentru eşecul revoluţiei. Dar dacă ţara va alege un alt preşedinte, iar eu am un singur concurent, cred că vom fi nevoiţi să trecem prin al treilea val revoluţionar. Iată de ce eu nu văd nicio şansă pentru oarecare schimbări. Cunosc prea bine toate aceste persoane”, a declarat Timoşenco.

sursa: Pravda.com.ua