TorrentsMD – furca în care a nimerit Filat din prostia slugilor sale

torrentsmd.com

Astăzi am aflat că cel mai mare site de schimb de fișiere din Moldova, TorrentsMD, este suspendat. A fost ca un tunet în zi cu cer senin, inevitabil toate au un sfârșit, dar nu mă așteptam, nu pot spune că pierdeam ore întregi pe acest site, dar totuși am cunoscut acolo câțiva oameni , de multe ori am găsit acolo lucruri de care aveam nevoie.
Să fiu sincer închiderea TorrentsMD a provocat în mine o revoltă care prea mult seamănă cu cea din 5 aprilie 2009ю când am auzit că iarăși au învins comuniștii, fapt care m-a pus în gardă , am zis că e prea suspect gestul și problema trebuie privita din diferite unghiuri. Prea mulți s-au specializat acum sa joace la strunele emoționale ale oamenilor, pentru a-ți putea permite să te dedai emoțiilor.

După părerea mea sunt posibile două variante ale scandalului TorrentsMD:
1. Este dovada cea mai concludentă că actuala guvernare face din Statul Republica Moldova – un jandarm al companiilor străine, în detrimental națiunii noastre.
2. Cel mai probabil este o mișcare pusă la cale de consilierii lui Filat , nu-i decât un balon de săpun electoral menit să îl crească în sondaje pe “tovarășul verde”, în cazul dat – TorrentsMD o sa revină în scurt timp.

Să examinăm aceste două variante “În profunzime”, cum zice Lorena Bogza:
1. Prima variantă, când un organ al statului, procuratura, în plină campanie electorală, transmite un mesaj stăpânilor săi din occident :
-Noi îi vom sili pe cetățenii RM să dea bani pe produsele corporațiilor voastre!
-Noi o să avem grijă ca conturile corporațiilor să fie bătute cu banii cetățenilor și Instituțiilor de Stat a RM, în schimbul unor produse sinecostul cărora este de sute, mii şi zeci de mii de ori mai mic decât sunt vândute, din cauza monopolismului.
Dacă au făcut această mișcare fără a calcula consecințele electorale – e posibil să fie una fatală. Dacă până în ziua alegerilor TorrentsMD nu va funcționa – AIE va avea surpriza ca zeci de mii de persoane cu vârsta între 18 și 35 ani sau nu vor ieși să voteze alăturându-se masei de persoane care sistematic boicotează alegerile sau chiar vor vota contra liberalilor.
“Drepturile de autor” sunt o invenție a regimului occidental prin intermediul cărora sunt jefuiți “aborigenii” lumii a treia. Aceste “drepturi de autor” nu sunt nici pe placul “ghiftuiților occidentali” nu mai zic de alegătorii noștri.
Pentru utilizatorii de internet din RM – și chiar pentru mulți de peste hotarele țării – TorrentsMD este mai mult decât un simplu tracker, TorrentsMD este o comunitate !!!

Toate acestea mă fac să cred că Guvernul nu putea să permită o asemenea “greșeală” în plină campanie electorală, de aceea, are mai multe drepturi la viață varianta a doua:
2. Văzând pasivitatea electorală a tinerilor în cazul referendumului, dându-și seama că tinerii sunt extrem de nemulțumiți de rezultatele guvernării AIE, “materia cenușie” a guvernării a elaborat un nou plan de a manipula tinerii , iarăși pe internet, cum s-a făcut în aprilie, când izbucnirile de furie a tinerilor “prelucrați” s-au finisat cu căderea comuniștilor (dar cauzele începutului acestei „revoluții” – falsificarea alegerilor – s-a dovedit a fi o minciună).
Consilieri ca Tudor Darie (nu cred să nu fie și mâna lui aici) au “uneltit un plănuleţ”: procuratura atacă TorrentsMD – cel mai mare site de schimb de fișiere din Moldova, electoratul este încins la maxim, nemulțumit de acestă fărădelege, după o tactică bine pusă la punct, prin intermediul rețelelor sociale și mass-media „independentă” știrea e difuzată și se toarnă gaz pe foc, bloggerii de la sine iau atitudine și când totul e pregătit intervine “EROUL SALVATOR”, după cum s-a și întâmplat deja, Filat “a solicitat Procuraturii Generale să investigheze în regim de urgență cazul blocării site-ului torrentsmd.com”. După câteva zile de sistare a activității TorrentsMD revine și utilizatorii de internet cu vârsta între 18 și 35 ani ovaționează și aclama „salvatorul” și „apărătorul poporului„, iar pentru a preveni alte astfel de abuzuri și chiar în semn de mulțumire – în ziua alegerilor cu toții fuguța la urne.

Dar se pare că „slugile poporului” subapreciază nivelul intelectual al maselor, dacă cred că folosind un așa scenariu ieftin o să obțină ceva, au toate șansele să se confrunte cu un rezultat invers decât cel scontat. Care dintre aceste scenarii se desfășoară o să înțelegem în următoarele zile, care din ele nu ar fi în acțiune – Filat a nimerit într-o situație care în șah se numește “furca“(cum nu ai mișca – pierzi o figură).
În aceasta situație, cu adevărat prostească, Filat a nimerit doar datorită slugoilor săi și lipsei de onestitate, în primul caz ei nu au calculat consecințele , în cel de al doilea au subapreciat nivelul intelectual al oamenilor pe care au menirea să îi apere și slujească, nu să îi manipuleze și vândă!!!

Sursa: Blogul lui Ion Tcaci

One thought on “TorrentsMD – furca în care a nimerit Filat din prostia slugilor sale

 • 20 octombrie 2010 la 16:17
  Permalink

  iata agentii cel mai probabil KGB FSB din Romania: mircea dinescu

  stelian tanase,

  viorel patrichi

  mircea geoana

  ion iliescu

  corneliu vadim tudor

  razvan codrescu(??)

  petre roman neulander(PNL,ex PD,exFSN,ex PCR)

  constantin dudu ionescu

  mihai chitac

  victor atanasie stanculescu

  virgil magureanu(imre astalos)

  gelu voican voiculescu(barbosul)

  sergiu nicolaescu

  ioan preoteasa(cernauti,ex-Romania)

  ion caramitru

  etc

Comentariile sunt închise.