Un fost activist gay s-a căsătorit cu o femeie

Potrivit Charisma News, după revenirea la o viaţă normală, activiştii pro-gay (în special Wayne Besen, fondatorul «Truth Wins Out»), au început să urmărească viaţa Michael. După căsătoria lui Glatze, Besen a publicat un articol jignitor, în care îi ia în derâdere pe Michael şi soţia lui.

Drept răspuns, el a publicat în World Net Daily o adresare către toţi homosexualii, în care le comunică faptul că viaţa lui a devenit mai bună şi acum este fericit. “Am această adresare nu pentru a vă da peste nas şi a mă lăuda că m-am putut căsători. Probabil, pentru mulţi anume acesta a fost motivul. Însă eu nu trăiesc pentru a demonstra cuiva ceva”, a scris Glatze.

„Vreau să înţelegeţi, chiar dacă veţi încerca să mă distrugeţi, am dreptul legal la viaţă şi dreptul de a alege viaţa mea spirituală… Sunt convins că homosexualitatea dăunează, e o patimă, devianţă, dar în acelaşi timp, aceasta poate fi tratată”, a adăugat acesta.

„Înţeleg că opinia mea se deosebeşte de opinia majorităţii politicienilor. Presupun că voi fi numit „fanatic”, de care toţi ar dori să scape. Dar eu iubesc pe Dumnezeu, viaţa mea şi Îi mulţumesc Lui pentru fiecare gură de aer, pentru oameni din jurul meu şi pentru soţia mea Rebbeca”, a concluzionat Glatze.