Un ”neo-nazist” din New Jersey susține că este discriminat după ce a pierdut custodia celui de-al nouălea copil al său

Un șomer ”neo-nazist” plin de tatuaje, declară că Serviciile pentru Protecția Copilului comit un act de „discriminare” împotriva lui după pierderea custodiei celui de-al nouălea copil al său – o fetiță nou-născută pe nume Eva Braun. „New York Daily News”, scrie că Heath Campbell s-a prezentat în faţa instanţei pentru a protesta împotriva pierderii custodiei, purtând însemnele celui de-al Treilea Reich.

„Nu am voie să am copii, deoarece sunt nazist”, a declarat pentru „Daily News” Heath Campbell, în vârstă de 40 de ani. „Asta e ceea ce mi se spune. Ei bine, eu voi înceta să fac copii, atunci când ei vor înceta să mi-i ia”.

Campbell a intrat pentru prima oară în atenţia publicului în 2008, atunci când un magazin alimentar a refuzat să scrie „La mulți ani, Adolf Hitler”, pe un tort pentru fiul lui Campbell, Adolf Hitler Campbell.

Adept înfocat al ideologiei naţional-sociaiste, tată a nouă copii, a avut urmași de la cinci femei, dar nu are în prezent drepturi părinteşti asupra niciunuia din ei. Pe lângă Adolf Hitler Campbell, el este tatăl fetelor JoyceLynn Aryan Nation Campbell și Honzlynn Jeannie Campbell, și a fiului Heinrich Hons Campbell. Eva Lynn Patricia Braun Campbell s-a născut la 11 noiembrie.

Actuala prietenă lui Campbell – Bethanie Zito a intrat în travaliu în timp ce vizita rudele din Pennsylvania și a născut acolo, la Spitalul din Chambersburg. În ziua în care era stabilită externarea sa și a fiicei sale nou-născute, reprezentanții Serviciilor de Asistență pentru Copii și Tineret din ținutul Franklin, Pennsylvania au venit și au luat copilul, a declarat Zito.

Zito al cărei întâi născut se află în prezent în custodia statului, a avut un acces de furie, comunică Daily News.

„Am început să țip, să fac o criză de isterie”, a spus ea. „Tocmai fusesem externată. Mi-am alăptat fiica timp de exact două zile, i-am schimbat scutecele, am îmbrăcat-o”.

„Ei au răpit-o, pentru că nu am de gând să mă combin cu rase opuse rasei mele și nu am de gând să-mi las copii s-o facă, dar asta le dă dreptul să-mi fure copilul?” a insistat  Campbell.

În iunie anul trecut, Campbell a atacat în instanţele superioare hotărârile judecătorilor în ceea ce-i privește ceilalți copii ai săi, prezentându-se în cadrul şedinţei într- o uniformă nazistă și medalii militare din timpul celui de-al treilea Reich, iar pe gât – un tatuaj imens în formă de zvastică.

Cazul custodiei asupra nou-născutei Eva a fost trimis înapoi la instanța de judecată din Northampton, care a preluat primul copil a lui Zito. O ședință de judecată a fost programată pentru luni, 6 ianuarie.