Un transfug ARAB a atacat doua ROMANCE in Timisoara

Un transfug arab a fost oprit cu focuri de armă de polițiști după ce, luni seara, a tâlhărit o femeie și a vrut să o atace și pe a doua. Bărbatul și-a atacat victima în plină stradă, nu departe de sediul poliției județene, smulgându-i un lănțișor de aur de la gât și geanta în care avea bani.

Potrivit polițiștilor, bărbatul care este cetățean sirian a tâlhărit o femeie, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Timișoara. Ulterior, a încercat să mai tâlhărească și o a doua femeie, pe aceeași stradă, însă această a reușit să scape, după ce l-a mușcat pe agresor de mână. Când a luat-o la fugă, femeia a sunat la numărul unic de urgențe 112.

Polițiștii sosiți la față locului au început căutările după semnalementele agresorului, împreună cu cea care a fost la un pas să îi fie a doua victimă. A avut loc o urmărire pe mai multe străzi, apoi polițiștii l-au descoperit pe tâlhar pe strada Bana Dochia. Acesta a încercat să scape, fugind pe strada Ion Mihalache, moment în care oamenii legii au executat trei focuri de armă în plan vertical. Speriat, acesta s-a oprit, și a fost imobilizat de oamenii în uniformă.